Hirdetés

Megvan, ki lesz a Batwoman az Arrowverse-ben

|

Az Orange Is the New Black sztárját szemelte ki a The CW csatorna a Batwoman szerepére.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a The CW-n futó Arrowverse sorozatok következő crossoverében felbukkan majd Kate Kane, azaz Batwoman, ráadásul ezt követően saját sorozatot is kaphat a Denevérnő. 

Hirdetés

Akkor még csak annyit tudtunk, hogy a remélhetőleg végül zöld utat kapó és tényleg elkészülő széria írója és vezető producere Caroline Dries lesz, mostanra viszont már a is kiderült, hogy ki bújhat Batwoman testhez simuló jelmezébe.  A The CW ugyanis végre elárulta, hogy Ruby Rose lett a kiválasztott. Rose az Orange is the New Black sorozatból lehet a legtöbbeknek ismerős, de a hölgy egyébként modellként, DJ-ként és énekesnőként is dolgozik, szóval sűrűek lehetnek a munkanapjai. 

Az alkotók korábban már világossá tették, hogy egy közismerten leszbikus színésznőt szeretnének találni az úgyszintén a saját neméhez vonzódó karakter megformálására, ez tehát végül így is lett. Ha minden jól megy, akkor 2019-ben érkezhet meg a Batwoman első évada, de a hősnővel már korábban is találkozni fogunk az említett Arrowverse  crossoverben.

Szerintetek jó választás Ruby Rose Batwoman szerepére? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)