Hirdetés

Batwoman - Ruby Rose sem úszta meg zaklatások nélkül, törölte magát a Twitterről

|

Az Instagram profiljánál pedig letiltotta a kommentelés lehetőségét.

Hirdetés

Alig pár napja kapta meg Ruby Rose Batwoman szerepét, máris meg kellett tapasztalni a színésznőnek, hogy bizony ilyen híres karakter megformálása esetén nem csak kedves szavakkal fogja őt illetni az internet gyűlölködésre hajlamos fele. A dolog pikantériája, hogy nem homofób kommentelők, hanem pont az LMBT közösség tagjai kezdték el őt zaklatni a közösségi oldalakon. 

Hirdetés

Egyes kommentelők szerint ugyanis Ruby Rose ezidáig nem vállalta leszbikusságát a nyilvánosság előtt - maga Batwoman is a saját neméhez vonzódik ugyebár, ezért kerestek kifejezetten leszbikus színésznőt a szerepre. Rose amellett, hogy törölte profilját a Twitterről és az Instagramon lekapcsolta a kommentelés opcióját, azért még egy utolsó tweetben közölte a világgal, hogy egészen pontosan 12 éves korában coming outolt, szóval nem érti, honnan szedi azt bárki is, hogy eddig esetleg titkolta volna ezt. Sőt szerinte az utóbbi években mindenki azzal volt elfoglalva, hogy ő mennyire meleg, így különösen fura az egész. 

Más kommentek egyébként azzal foglalkoztak, hogy Rose nem elég jó színésznő (ez lehet az egyetlen olyan kritika, amivel érdemes egyáltalán foglalkozni), illetve azt is kifogásolták, hogy Batwomannal ellentétben nem zsidó származású. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)