Hirdetés

Kinek jutott eszébe rohamosztagos páncélt adni a Hős6os robotjára?

|

Egy igen érdekes cosplay látott napvilágot. A Hős6os szerethető robotja furcsán fest a birodalmi rohamosztagosok harci páncéljában.

Hirdetés

Az éveken át készült Diablo III-as cosplay után két film hófehér figuráinak keverékét vehetjük szemügyre. A Hős6os Disney filmben már a főhős, Hiro is felszerelte puha robotbarátját páncéllal, amivel simán kinézett szuperhősnek.

Benito Garcia lerántotta a leplet legfrisseb coplayjéről, ami a Hős6os aranyos robotját, Baymaxet öltöztette be az eredeti Star Wars trilógia birodalmi rohamosztagosainak páncéljába. Garcia elmondta, hogy már kiskorában rajongott a rohamosztagosok iránt, és egy Batman-Baymax cosplay adta az ihletet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)