Hirdetés

Már tervezik a Baywatch 2-t, a szereplők is visszatérhetnek

|

Nálunk csak júliusban mutatkozik be a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Baywatch film, a tengerentúlon már mozikba került és a producerek bizakodóak.

Hirdetés

Bár sokan reménykedtünk abban, hogy amit Dwayne Johnson és Zac Efron leműveltek a Baywatch előzeteseiben, abból egy könnyed, saját magát is kiröhögő vígjáték kerekedhet, a kritikusok egyöntetű véleménye alapján a koncepció csúnyán félrement. 

De mint tudjuk, Hollywoodban nem a kritikusok szava dominál, hanem a bevételi mutatók. Hogy a Baywatch hogy teljesít a kasszáknál, arról még korai lenne értekezni, mindazonáltal a Variety beszámolója alapján Beau Flynn producer már a folytatást tervezi, amelyben visszatérhet az első felvonás összes fontosabb szereplője, férfi és nő egyaránt: 

"Már van egy nagyszerű sztorink. Visszahozzuk [Damian] Shannont és [Mark] Swiftet, akik az első részt írták és tudom, hogy Dwayne, Zac és a lányok is benne lennének. Van egy remek ötletünk, ami egy teljesen új világba küldené őket, átvihetnénk őket a tengerentúlra."

Tekintve, hogy jelenleg Dwayne Johnson az álomgyár egyik legnagyobb húzóneve, aki a kritikák által megtépázott filmeket is sikerre tudja vinni elképzelhető, hogy a nálunk július 13-án debütáló Baywatch kasszát robbant. Ha pedig így lesz, akkor a Paramount biztosan rábólint majd Flynnék terveire. Már ha a hírhedten elfoglalt Szikla naptárjába sikerül helyet találni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)