Hirdetés

Talán mégsem lesz olyan kellemetlen a Baywatch

|

Kijött egy új előzetes Dwayne Johnson és Zac Efron Baywatch filmjéhez, amiben már lényegesen jobb poénok vannak, mint az elsőben.

Hirdetés

A Baywatch film nem akarja, hogy komolyan vegyük, ezért nem is kell komolyan venni. Az első előzetes alapján viszont úgy tűnt, hogy nem vicces lesz, hanem egyszerűen kínos.

A második, fent megtekinthető videó egy fokkal jobb, ebben már vannak minimum megmosolyogtató beszólások és pillanatok, mint a hűtőcipelő verseny, Rock "I'm Baywatch, motherf*cker" beszólása, vagy az, amikor azon elmélkednek, miért olyan, mintha Kelly Rohrbach karaktere lassítva futna (melyhez hasonló párbeszéd egyébként az eredeti sorozatban is volt). Megfelelő előítéletekkel kell hozzáállni, és akár még szórakoztató is lehet. Hacsak nem viszik túlzásba. A szinkrontól egy kicsit azért még így is félünk.

A filmet májusban mutatják be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)