Hirdetés

Ez a bébi Groot cosplay még A galaxis őrzői rendezőjét is lehengerelte

|

James Gunn szíve sincs kőből, így A galaxis őrzői legcukibb szereplőjét ábrázoló, hasonlóan aranyos cosplayt muszáj volt megosztania a rajongóival is.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumára egyébként is jellemző könnyed hangulatot talán A galaxis őrzőiben járatták csúcsra a készítők, így ebből a filmből egyáltalán nem lógott ki az egyik utolsó jelenetben a Jackson 5-ra táncoló bébi Groot sem. Az akkori első nevetésen kívül viszont most már egy kiváló cosplayt is köszönhetünk ennek a jelenetnek.

Egy, a bostoni Comic Conon egy standon dolgozó családban ugyanis úgy gondolták, kis fiuknak, aki még állni is alig tud, egy ilyen jelmez lenne tökéletes a rendezvényre és ebben tökéletesen igazuk volt. A jelmez pedig még A galaxis őrzői 2 utómunkálatain dolgozó James Gunnhoz is eljutott, aki poénosan úgy osztotta meg az alábbi fotót, mint a folytatásból kiadott első állóképet. A kis Charlie egyébként akár beférne a filmbe is, hisz még a kis Groot táncát is tudja hozni.

1st still from #GotGVol2.

James Gunn (@jamesgunn) által közzétett fénykép,

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)