Hirdetés

Életnagyságú bébi Yoda figurát jelentett be egy cég, azonnal lehalt az oldaluk

|

Annyian szerették volna előrendelni a The Mandalorian aprócska sztárját ábrázoló replikát, hogy a webshop nem bírta a terhelést.

Hirdetés

A Star Wars-t megannyi kritika érte annak kapcsán, hogy a filmjeinek bizonyos szereplőit kizárólag a később jó pénzért értékesíthető merchandise miatt alkotja meg, emlékezzünk csak vissza a porgok körüli mizériára. Ennek ellenére, ha egy forgalmazó bejelent egy életnagyságú bébi Yoda figurát, akkor annyian árasztják el az oldalát, hogy attól lehalnak a szerverek. 

Hirdetés

A sorozat showrunnere, Jon Favreau nem szerette volna, ha a karakterről figurák készülnek, mivel a játékgyártókon keresztül rengetegszer szivárognak ki információk, bébi Yoda kilétét viszont titokban akarta tartani. Ebből az következik, hogy a bábukat gyártó cégek csak a premier után foghattak hozzá a gyártás munkálataihoz, így legkorábban tavasszal láthatjuk majd a zöld cukiságbombát különböző formában a boltok polcain.

A Sideshow nevű cég most jelentette be, hogy életnagyságú bébi Yoda replikát készít, amit a legnagyobb rajongók már most előrendelhetnek. A 42 cm magas figura az egyik legkidolgozottabb másolat, amit valaha láttunk, ennek megfelelően persze meg is kérik az árát, ugyanis nagyjából 107 ezer forintot kell kicsengetnie annak, aki szeretne egy ilyet otthonra:

A magas ár nem igazán riasztotta el a vásárlókat, éppen ellenkezőleg: annyian árasztották el az oldalt, hogy annak szerverei nem bírták a terhelést és az egész összeomlott. Azóta elvileg sikerült felállnia a rendszernek, de így is csak ősszel kaphatnak drága Yoda babát azok, akik előrendelik a limitált példányszámban készült apróságot. Kíváncsiak vagyunk, milyen alternatívák érkeznek még, és mennyi pénzt sikerül kipumpálni az emberek zsebéből ezekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)