Hirdetés

Bébi Yoda korai dizájnjai egészen ijesztőek

|

Előkerült néhány látványterv, amelyeken meglehetősen rémisztő ábrázata van a közkedvelt karakternek.

Hirdetés

Amíg az újabb Star Wars-filmek nagy része igencsak vegyes fogadtatásban részesült, addig a Disney+ kínálatában debütált The Mandalorian bizony nagyon is bejött a rajongók többségének. A széria egyik szereplője, az internet népe által bébi Yodának keresztelt gyermek pedig rögtön sokak új favoritjává vált.

Hirdetés

Az kétségtelen, hogy a készítők elég cuki lényt hoztak létre bébi Yoda személyében, de úgy tűnik, nem sokon múlt, hogy egészen más külsőt kapjon a karakter. Megjelent ugyanis néhány látványterv, amik jól bemutatják, hogyan kísérleteztek a művészek az apróság megjelenése kapcsán. Az alábbi galériában meg is tekinthettek három olyan dizájnt, amit végül elvetettek a készítők, és ha meglátjátok azokat, valószínűleg egyértelművé is válik, hogy miért.

Végül Chris Alzmann alább látható képe tetszett meg a legjobban a Jon Favreau-nak, így végül ezt használták alapként a karakter megalkotásakor.

Ti elégedettek voltatok bébi Yoda megjelenésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)