Hirdetés

Bébi Yoda nem mindig méregdrága bábuként volt jelen a képernyőn

|

A The Mandalorian cuki szereplőjének életre keltéséhez olykor némi speciális effektusra is szükség volt.

Hirdetés

Ütős első szezonnal debütált a Disney+ kínálatában a The Mandalorian, aminek értelemszerűen lesz folytatása is, de egyelőre még csak tippelni lehet, hogy miről fog szólni a második évad. A sorozatnak hála új közönségkedvenc karakter is született a The Child személyében, akit a legtöbben szimplán csak bébi Yodaként emlegetnek.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy bébi Yoda bizony nem volt olcsó mulatság a Disney számára, hiszen nagyjából 5 millió dollár a mozgatható bábu értéke, és ugyan egy elég pöpec cuccról van szó, nem minden esetben volt elegendő. Kiderült ugyanis, hogy a készítők CGI segítségével varázsolták a képernyőre a karaktert abban a jelenetben, amikor az az Erő segítségével felemelte a mandalori fejvadászt halálra tiporni készülő Mudhornt.

Erről az animációkon dolgozó Hal Hickel mesélt, és azt is megtudtuk, hogy a srácok igyekeztek úgy csinálni a dolgokat, hogy a CGI bébi Yoda se tudjon többet a valódi bábunál. Ez egyébként sikerülhetett is, ugyanis valószínűleg nem sokaknak tűnt fel, hogy egy rövid időre nem a cuki bábu szerepelt a képernyőn.

Ti várjátok már a The Mandalorian követkető szezonját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)