Hirdetés

Bébi Yoda segítségével jutottak be a Marvel hősei egy kaszinóba

|

A jelek szerint a Marvel Comics füzeteinek főszereplői is nézték a Star Wars: The Mandalorian sorozatot, és pontosan tudják, ki is az a Bébi Yoda.

Hirdetés

A Marvel füzeteiben jelenleg az Empyre című crossover esemény fut, ami a megszokott módon saját minisorozatot és egy halom kapcsolódó szériát is kapott. A részéletekbe most nem mennék bele, a lényeg nagyjából annyi, hogy kree és skrull nép egyesült a VIII. Dorekk néven megkoronázott Hulkling irányítása alatt (ő egyébként korábban még a hősök sorait erősítette, az Ifjú Bosszúállók közé tartozott), és jelenleg az egész univerzum leigázását tervezik, a Föld szuperhősei pedig értelemszerűen ellenük indulnak harcba. Számunkra most az Empyre: Fantastic Four minisorozat nulladik száma lesz fontos.

Hirdetés

Ebben a képregényben ugyanis Franklin és Valeria Richards (Reed Richards és Susan Storm Richards gyermekei) egy űrbéli kaszinóba szerettek volna bejutni. Franklin az egész univerzum egyik leghatalmasabb mutánsa, Valeria pedig a legokosabb emberek közé tartozik, de még így is egy legyűrhetetlen akadály gördült eléjük a játékterem bejáratnál: túl fiatalok voltak ahhoz, hogy belépjenek a kaszinóba. Persze végül csak sikerült trükkösen bejutniuk: azt mondták az ajtónállónak, hogy ők a valerianok fajába tartoznak, ezen nép tagjai pedig nagyon lassan öregszenek, így hiába néznek ki gyermeknek, ők igazából már több száz évesek.

A csel bejött, az őr átengedte őket, Valeria pedig hangot adott csodálkozásának, nem gondolta volna, hogy egy ilyen egyszerű trükk sikerrel járhat. Erre válaszult mondta azt Franklin, hogy ha Bébi Yoda lehet ötven éves, akkor ez is hihető. 

Két intergalaktikus kaland között tehát a Richards gyerekek a Disney+-on nézik a Star Wars: The Mandaloriant, és pontosan tudják, ki is az a Bébi Yoda, illetve mennyi idős a zöld cukiság. Ez volt egyébként az első alkalom a Marvel Képregényekben, amikor egy karaktert említést tett egy Disney+-os sorozatról. Érdekes, hogy épp Franklin tette meg ezt, hiszen a hasonló húzásokat általában Deadpooltól várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)