Hirdetés

Ha nem tudtad mi hiányzik az életedből: itt a bébi Yodás színező

|

Teljesen ingyen letölthető a The Mandalorian üdvöskéjének legikonikusabb jeleneteit ábrázoló kifestőkönyv.

Hirdetés

A The Mandalorian hatalmas sikert aratott, mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy több része is maximális pontszámot kapott a kritikusoktól. Ami mégis sok ember szívében fájó pont, az hogy sehol nem lehet a sorozatban debütáló bébi Yodához kapcsolódó merchandisingot beszerezni. Enyhítendő ezt a fájdalmat itt egy házi megoldás: forgathatjuk és színezhetjük az őt ábrázoló kifestőkönyvet. Ráadásul ingyen.

Hirdetés

A Martin Gee illusztrációiból összerakott színezőben az ifjú erőhasználó első évadbeli legikonikusabb jeleneteit találhatjuk és tölthetjük fel a saját színeinkkel. Olyan képeken barangolhatunk végig, mint a "Bébi Yoda megeszik egy békát!", a "Bébi Yoda megmenti a napot az Erővel!" vagy éppen a "Bébi Yoda és legjobb barátja, Mando!". Ha szeretnétek letölteni a képeket, akkor a lenti galériára kattintva bátran megtehetitek és egy gyors nyomtatás után már indulhat is színezés. 

Nektek eddig mi volt a kedvenc rajongói alkotásotok a The Mandaloriannel kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)