Hirdetés

Befejeződött az Avatar 2 forgatása

|

Megint egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy belátható időn belül megnézhessük a következő Avatar filmet.

Hirdetés

Már több mint 11 év eltelt azóta, hogy megismertük a Pandora bolygó lakóit, és a moziszékekbe olvadva ámuldoztunk azon, mennyire gyönyörű látványvilágot alkotott meg James Cameron és csapata. A nagy siker következtében hamar bejelentették a folytatásokat, de ezekből máig nem lett semmi - most viszont tényleg úgy tűnik, hogy pár éven belül érkeznek.

A rendező elmondta, hogy az Avatar 2-t már teljes egészében leforgatták, és az Avatar 3-nak sem kell sok idő, körülbelül 95%-ban kész vannak az élőszereplős felvételekkel.

Hirdetés

A koronavírus természetesen ezen filmek forgatását is hátráltatta, de a stáb nemrég visszatért Új-Zélandra, hogy folytassa a munkát. Az Avatar 2 premiere jelenlegi tervek szerint 2022. december 16-án lesz, az Avatar 3-at pedig 2024 december 20-án tervezik bemutatni az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)