Hirdetés

Befejeződött az Obi-Wan Kenobi sorozat forgatása

|

Ezt Ewan McGregor árulta el, de többet sajnos nem mondhatott.

Hirdetés

Augusztusban még csak feltételes módban írtunk arról, hogy hamarosan befejeződhet az Obi-Wan sorozat forgatása, most viszont maga a címszereplőt alakító Ewan McGregor jelentette be, hogy végeztek a helyszíni feladatokkal, vagyis jöhet az utómunka.

Ez a megerősítés nem is akárhol történt: friss Emmy-díjával a kezében mesélt arról McGregor, hogy kész a forgatás, és nem okoz majd csalódást a sorozat. A színész egyébként a Halstonért kapott most elismerést.

Hirdetés

Ewan McGregor nem csak azt árulta el, hogy végeztek a forgatással, hanem kitért arra is, hogy nagyon élvezte a Deborah Chow-val közös munkát (ő ugyebár az Obi-Wan Kenobi sorozat rendezőnője, korábban a The Mandalorian két epizódját is neki köszönhettük), illetve dicsérte a forgatáson használt technológiát is.

Sajnos ennél többet most sem árult el nekünk Ewan McGregor, így továbbra is nagyrészt csak a sötétben tudunk tapogatózni a Kenobi sorozat kapcsán, amit valamikor a harmadik és a negyedik rész közé helyezhetünk majd el az idővonalon. Annak a hivatalos kánonnak az idővonalán, melyet nemrég cikkes és videós formában is elkezdtünk elejétől a végéig felgöngyölíteni:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)