Hirdetés

Befejeződtek a Doctor Strange 2 újraforgatásai

|

Bizonyos jeleneteket újra fel kell venni, másokat pedig csak most tudtak pótolni.

Hirdetés

Még októberben jelentették be, hogy pár hónappal elhalasztják a Doctor Strange 2 premierjét, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy egészen pontosan azért van erre szükség, mert a film bizonyos jeleneteit újra szeretnék forgatni, illetve pótolni szeretnék azokat, amelyeket különféle nehezítő körülmények miatt nem sikerült korábban.

Hirdetés

Most a The Hollywood Reporter jelentéséből derült ki, hogy a novemberben elkezdett újraforgatások befejeződtek, ráadásul a magazin azt is felveti, hogy ezekre esetleg más filmek és sorozatok hatására kerülhetett sor:

"Az is tudomásunkra jutott, hogy az újraforgatott jelenetek egy részét az új Pókember film és a Loki tévésorozat ihlették, melyek közül mindkettő a multiverzummal foglalkozik."

Ugye a Pókember: Nincs Hazaút központi elemét képzi az, hogy egymásba nyílnak az univerzumok, valamint az idén bemutatott Loki tévésorozat is erre a koncepcióra épült fel, így könnyen lehet, hogy azért kellett egy kicsit megigazítani a Doctor Strange folytatását, hogy jobban illeszkedjen ezekhez a történetekhez.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában 2022 május 6-án kerül a mozikba, és mindenki kedvenc mágusa mellett felbukkan majd benne a Skarlát Boszorkány is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)