Hirdetés

Befutott a Cowboy Bebop – Csillagközi fejvadászok első teljesértékű előzetese, és csak imádni lehet

|

Újoncoknak és anime-veteránoknak is remek döntés lehet majd a Netflix új sorozata.

Hirdetés

Rég láttunk annyira laza, végtelenül vagány sorozatot, mint amilyennek a netflixes Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok ígérkezik, de ez az eredeti, kultklasszikussá vált anime után nem is annyira meglepő. Az viszont már kellemes meglepetést jelent, hogy az eddig látottak alapján a Netflix mennyire tisztelettudóan és okosan nyúl a szériához.

Ezt erősítette meg legalábbis a Cowboy Bebop korábban bemutatott főcímvideója, és erre tesz rá még egy lapáttal az éjszaka folyamán közzétett friss előzetes is.

Hirdetés

Az új trailerről kár is többet mesélni, bökjetek rá inkább a Play gombra, és kukkantsatok bele Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) és Faye Valentine (Daniella Pineda) triójának imádnivaló ámokfutásába.

A Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok november 19-től lesz elérhető a Netflix kínálatában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)