Hirdetés

Befutott a Gotham Knights első trailere, nem vagyunk elájulva

|

A The CW is megpróbálja feldolgozni a Batman nélküli Gotham történetszálát.

Hirdetés

A Batman: Arkham Origins fejlesztői ugyan dolgoznak a Gotham Knights videojátékon, de az ősznél előbb semmiképpen sem fog befutni, és akkor is a vártnál hiányosabban kerül kiadásra. A DC-rajongók azonban nem csupán játék formájában kapják meg a koncepciót, ugyanis a Flash, a Zöld Íjász és az A holnap legendái sorozatnak otthont adó The CW lehetőséget adott Greg Berlanti produkciós cégének, hogy elkészítsék a Bruce Wayne fiára és szövetségeseire fókuszáló alapanyag adaptációját. 

A Gotham Knights sorozat sztorija szerint Bruce Wayne meggyilkolását követően a lázadó természetű fogadott fia egy váratlan szövetséget alkot Batman ellenségeinek gyermekeivel, amikor rájuk próbálják kenni a Denevérember megölését. A város legjobban körözött bűnözőiként ennek a törvényen kívüli bandának harcolnia kell, hogy tisztázhassa a nevét, ugyanakkor megóvja Gothamet is.

Hirdetés

A történetet már eddig is ismertük, de a The CW most közzétette a legelső előzetest is, amely nem tűnik túl acélosnak, ahogyan arra a közösségi médiában is számos rajongó rámutatott. 

A sorozatért a Batwoman készítői, Chad Fiveash, James Stoteraux és Natalie Abrams felelnek, a főbb szerepekben pedig Oscar Morgan (Warren), Anna Lore (Spencer), Olivia Rose Keegan (Ármány és szenvedély), Navia Ziraili Robinson (Raven otthona), Fallon Smythe (S.H.R.I.E.K.), Tyler DiChiara (The Virgin of Highland Park) és Misha Collins (Odaát) látható, utóbbi Harvey Dentként. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Gotham Knights valamikor 2023-ban fog elrajtolni a The CW-n. Ti nézni fogjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)