Hirdetés

Befutott a Jackass Forever első előzetese

|

Johnny Knoxville és barátai újra ön- és közveszélyes dolgokat csinálnak a kedvünkért.

Hirdetés

Utoljára több mint tíz évvel ezelőtt láthattuk együtt a Jackass stábját a Jackass 3D-ben, de ott már a készítők is azt érezték, hogy elég volt ennyi. Aztán elkapta őket a nosztalgia, és úgy döntöttek, még egyszer összeállnak, így idén mozikba kerülhet a Jackass Forever, ami, annak ellenére, hogy mindenki öregebb és bölcsebb lett, hasonlóan öncélú és senki számára nem hasznos, ellenben nagyon vicces mutatványokat fog tartalmazni.

Hirdetés

Meglepően sok sport lesz benne (kerékpározás, baseball, ernyőzés), de találtak még pár módot arra, hogy veszélyesen megsérüljenek - Steve-O-nak például sikerült, mint azt az alábbi videó is mutatja. A végén Danger Ehren "Oly sok könyv, oly kevés idő!" feliratú pólója mindent visz, a többit nézzétek meg magatok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Jackass Forever október 21-én kerülhet mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)