Hirdetés

Befutott a Loki sorozat új előzetese

|

Nem sokkal azután, hogy véget ér a The Falcon and the Winter Soldier, Loki kéri majd a figyelmünket.

Hirdetés

Rákapcsolt a napokban a Disney, ugyanis míg tegnapelőtt a Fekete Özvegy kapott új előzetest, ma a következő Disney+-os sorozatba nézhetünk bele. A The Falcon and the Winter Soldier mindössze hat részből áll majd, és mivel ezekből már három lement, könnyen kiszámolható, hogy az utolsó epizódot április 23-án teszik fel a kínálatba, de nem kell sokat várnunk arra, hogy újabb Marvel-szériára függhessünk rá.

A Loki június 11-én startol, ennek első évada ugyancsak hat részből fog állni, de már formálódik a második szezon is.

Hirdetés

A Végjáték eseményei után játszódó sorozatban Tom Hiddleston karakterének egy alternatív változata egy új idősíkot hoz létre, de ezzel komoly problémákat okoz. Ezt mutatja be az alábbi, rövid trailer is.

Nektek hogy tetszik egyébként eddig a Marvel negyedik fázisának sorozatos vonala? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)