Hirdetés

Befutott a Mátrix: Feltámadások második nagy előzetese

|

Természetesen nálunk a Mátrix: Feltámadások új előzetesét is magyar felirattal nézhetitek meg.

Hirdetés

Nincs már vészesen sok hátra a Mátrix: Feltámadások bemutatójáig, így teljesen érthető, hogy maximális fordulatszámra kapcsolt a Warner Bros., és a létező összes platformon megpróbálják még egy picit nyomni a negyedik Mátrix mozit, melyben visszatér Keanu Reeves mint Neo, valamint Carrie-Anne Moss mint Trinity (egyébként Jada Pinkett Smith is mint Niobe, de a nagy párosra koncentrálnak a legtöbben, érthető okokból.)

Egyelőre nem sokat tudni magáról a történetről, és ez így is van jól, elvégre olyan csavarokra és fordulatokra számítunk, melyeket kár lenne már most, idő előtt eldurrogtatni. 

Hirdetés

Az alábbi új előzetes sem spoilerezni akar, inkább csak hangulatot termet, azt viszont piszkosul hatásos módon sikerül megtennie. Ha esetleg valamiért nem indulna el automatikusan a magyar felirat, akkor ne felejtsétek ti magatok bekapcsolni a videón.

A Mátrix: Feltámadások 2021. december 23-án fog megérkezni a magyar mozikba. Ti várjátok már a filmet?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)