Hirdetés

Befutott a Ms. Marvel sorozat első trailere és premierdátuma, nem tudunk vele betelni

|

Kamala Khannak egy új erő birtokában kell megküzdenie az élet gondjaival.

Hirdetés

Voltak problémáink a Marvel's Avengers videojátékkal, de azt nem vehetjük el tőle, hogy sikerült Kamala Khan karakterét megszerettetni egy nagyobb közönséggel. Hollywood azonban még csak most követi a Square Enix és a - díjakat is bezsebelő - képregények példáját, és egyenesen a Disney+-ra jön egy sorozat a hősről, aki ezen keresztül fog beköszönni a Marvel Filmes Univerzumba. Sőt, később Marvel Kapitánnyal is zúznak majd együtt a The Marvels című filmben, de az más téma. 

Hirdetés

Aki esetleg nem ismerné őt, Kamala egy pakisztáni felmenőkkel rendelkező New Jersey-i lány, egyben a Marvel Comics első olyan muszlim hőse, aki saját képregénysorozatot kapott. A karakternek így a szokásos középiskolás és szuperhősproblémák mellett a bevándorló hátterével és vallásos neveltetésével is meg kell küzdenie, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a széria kiemelkedjen a Disney+-ra gyártott sorozatok közül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kamala eredetileg olyan testnyújtós képességekkel rendelkezett, mint a Fantasztikus Négyes vezetője, Reed Richards, ám a készítők változtattak ezen az ütközéseket elkerülendő (elvégre hamarosan a Fantasztikus Négyes is az MCU részévé válik), így másfajta erő birtokosa lesz.

Nézzétek meg a legleső trailerben, hogy mit tud Ms. Marvel, és hogy milyen a főszerepben az újonc Iman Vellani: 

A Ms. Marvel sorozat június 8-án fog elrajtolni a Disney+-on, és bízunk benne, hogy a szolgáltatás minél hamarabb megérkezik hozzánk is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)