Hirdetés

Befutott a Peacemaker sorozat első trailere

|

A John Cena karakterére koncentráló HBO Max-exkluzív széria végre megmutatta magát.

Hirdetés

Eddig csupán képeket és részleteket kaptunk a James Gunn írásában és rendezésében készült Peacemaker sorozatról, így a The Suicide Squad és/vagy DC-rajongók már türelmetlenül várták, hogy a megpillanthassák a film előzményéül szolgáló széria első kedvcsinálóját.

Azt már tudtuk jól, hogy ez fogja bemutatni, miképpen vált Peacemaker azzá, amilyennek az Öngyilkos Osztagban láthattuk, a DC Fandome-on bemutatott legelső ízelítő pedig ebbe a folyamatba enged betekintést.

Hirdetés

Az előzetest maga John Cena vezette fel némi kínos poénkodás kíséretében aki minden interjújában nagyon lelkesnek tűnik azzal kapcsolatban, hogy Gunn-nal közösen mélyebben is megismertethetik a karakterét a nézőkkel, és nem volt ez másként a DC műsorban bemutatott felvételek alatt sem. Először a forgatásba nézhettünk bele, majd James Gunn moderálásával a szereplők beszélgettek a sorozatról, végül megnézhettük egy hangulatos montázst: 

A Peacemaker sorozat 2022. január 16-án debütál az HBO Maxon. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)