Hirdetés

Befutott a Star Wars: The Bad Batch új előzetese, jó hosszú lesz a pilot

|

Az új trailer mellé vagány plakátot is kapott A klónok háborúja Disney+-ra érkező spinoff sorozata.

Hirdetés

Új előzetest kapott a május 4-én, stílszerűen tehát a hivatalos Star Wars-napon (mert ugyebár "May the Fourth Be With You") elrajtoló Star Wars: The Bad Batch, A klónok háborúja című széria spinoffja vagy kvázi folytatássorozata, ami arra ad majd választ, miképp is találja meg helyét a galaxisban a derék, sorstársaikhoz képest genetikailag is merőben eltérő klónosztag a 66-os parancs után.

A Bad Batch tagjai ugyebár A klónok háborúja tavaly lefutott záróévadában mutatkoztak be, de saját sorozatukban is velük tart executive producerként az a Dave Filoni, kinek neve az anyasorozat mellett természetesen a The Mandalorian alkotógárdájából lehet sokaknak ismerős.

Hirdetés

A mozgalmas trailer mellé vadiúj plakátot is kaptunk, sőt, lelepleződött az első epizód hossza is: a május 4-i (keddi napon esedékes) első rész mindjárt 70 perc hosszú lesz, hogy még azon a héten, egészen pontosan május 7-én pénteken meg is érkezzen a következő epizód, onnan pedig péntekenként jelentkezzen új részekkel a sorozat a Disney+-on.

Hogy mi mely új Star Wars-sorozatokat várjuk a leginkább - hiszen a The Bad Batch is csak egy a közel tucatnyi bejelentett cím közül -, azt itt listáztuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)