Hirdetés

Befutott a Vaják 3. évadának első előzetese, megvan a premierdátum is

|

Henry Cavill megmutatja, hogy milyen lesz az utolsó kalandja Ríviai Geraltként.

Hirdetés

Miután a minap megírtuk, hogy Andrzej Sapkowski könyveinek melyik karaktere lesz a Vaják harmadik évadának egyik gonosza, a Netflix a közösségi médiában felkorbácsolta a kedélyeket azzal, hogy egy Geraltot (Henry Cavill), Cirit (Freya Allan) és Yennefert (Anya Chalotra) mutató képpel belengette: ma valami különlegesre számíthatunk. 

A legjobban azt vártuk, hogy a vállalat kiadja a sorozat folytatásának első ízelítőjét, valamint azt is szerettük volna, ha hivatalosan is bejelenti, hogy mikortól nézhetjük az új epizódokat, hiszen eddig csupán annyi derült ki, hogy valamikor a nyár folyamán jöhetnek. Mindkét vágyunk teljesült. 

Hirdetés

A második évad eseményei után a triónak menekülnie és harcolnia kell az életéért, ezt a kilátástalanságot, feszültséget és izgalmat pedig tökéletesen visszaadja az alábbi kedvcsináló, amelyben egyúttal ismét akcióban láthatjuk Cavillt Geraltként, ez pedig már nagyon hiányzott. Amiképpen a többiek is, hiszen ha csak futólag is, de felbukkan Ciri, Yennefer és Kökörcsin (Joey Batey) is, aki ezúttal nem énekel, de megint bajba kerül. Nézzétek csak: 

A rövid előzetesből kiderül, hogy a Vaják 3. évadának első része június 29-től lesz látható a Netflixen, viszont darálni nem tudjuk majd a szezont, mivel a második adagra egy hónapot kell várnunk majd, július 27-én fog csak felkerülni. Mi ez, ha nem kínzás?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)