Hirdetés

Befutottak a Free Guy első kritikái, ütős mozira számíthatunk

|

A végén még tényleg kapunk egy jó videójátékos filmet?

Hirdetés

A hosszas csúszás után augusztusban végre mozikba kerül a Free Guy, melyben Ryan Reynolds egy öntudatra ébredő NPC bőrébe bújva szórja a poénjait. A filmet nemrég egy új jeleneteket felvillantó traileren is láthattuk, ami végül Deadpool régen várt MCU-s  belépőjét is elhozta.

Most pedig befutottak a Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban 1-3, Vasököl) rendezte kaland hivatalos premierét megelőző kritikák is, melyek alapján csak még jobban várjuk a gamerek szívének oly kedves témát feszegető produkciót.

Hirdetés

A sztori szerint ugyebár Reynolds egy mit sem sejtő banki alkalmazottat (Guy) alakít, akinek rá kell döbbennie, hogy az élete valójában egy nyílt világú videójáték, ahol ő nem játszható mellékszereplőként asszisztál a tomboláshoz.

Ami pedig a végeredményt illeti, a CinemaBlend kritikusa, Mike Reyes szerint a Free Guy minden, amire számított, és még több is. Twitteres beszámolója alapján a készítők egy harapósan szatirikus és szívmelengetően vidám univerzumot hoztak össze, ami olyan momentumokat tartogat, melyek nagyot ütnek majd a közönségvetítéseken.

A Fandango szerzője, Nikki Novak sem spórolt a dicséretekkel. Szerinte a Free Guy nem csak élvezetes, de nagy siker is lesz. Novak olyan videójátékos filmként jellemzi Shawn Levy művét, melyet nézve tényleg úgy érezzük, mintha egy játékban lennénk. A kritikus Jodi Comer (Megszállottak viadala, Star Wars IX) alakítását is kiemelte, akit valódi filmsztárként ajánl a Marvel figyelmébe. "OKOS ÉS EREDETI! MEGLEPETÉSEK GARMADÁJA!" - zárja sorait a szerző.

A Collider főszerkesztője, Steven Weintraub is csatlakozott az éljenzők sorához. A kritikus az elejétől a végéig mosolygott a filmen, aminek még 1-2 olyan csavarral is sikerült meglepnie, melyektől leesett az álla. Weintraub ezért azt javasolja, hogy a spoilerek elkerülése érdekében mielőbb nézzük meg a Free Guyt.

Összességében tehát bőven van okunk az izgalomra Ryan Reynolds következő dobása kapcsán, ami a csalódást keltő Sokkal több mint testőr 2. után üdvözlendő fejlemény.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)