Hirdetés

Befutottak a Loki sorozat első értékelései

|

Úgy tűnik rövid időn belül a harmadik erős sorozatot termelte ki magából a Marvel.

Hirdetés

Már csak néhány nap választ el minket a Loki sorozat Disney+-os rajtjától, ahogyan pedig az ilyenkor lenni szokott, meg is jöttek az első értékelések, hogy nagyjából tudjuk, hogy mire számítsunk a produkciótól.

A Marvel rövid időn belül a harmadik sorozatát indítja, elsőként a WandaVisiontől esett le az állunk, utána a The Falcon and the Winter Soldier vitte tovább, ugyan kicsit meggyengülve, a szekeret, most pedig a Tom Hiddleston által megformált Loki pörgetné újra a maximumra a fordulatszámot.

Hirdetés

A sorozat sztorijának írója korábban azt mondta, akár még váratlan, régről ismert szereplők is feltűnhetnek majd a részekben, arra viszont, hogy ez kiderüljön, még várnunk kell.

Amire viszont biztosan nem kell, azok az első értékelések, hiszen egyes szerencsés újságírók és kritikusok már el is kezdhették nézni a történetet, melyben Loki újra ellopja a Végjáték folyamán a Tesseractot és ezzel egy alternatív idővonalat indít az MCU-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az első posztok alapján a Loki vicces, furcsa és izgalmas lesz, miközben új irányba mozdítja a Marvel Filmes Univerzumát.

"Tom Hiddleston még mindig zseniális a szerepre de nagyon szeretem azt is, ahogy a sorozat új irányba mozdítja az MCU világát"

"Nagyon boldog vagyok, hogy elmondhatom, a Loki pontosan az, amire számítottam: vicces, furcsa és izgalmas"

"Megnéztem az első két részét a Lokinak és elmondhatom, hogy szórakoztató, vicces és csavaros lett, épp olyan, mint amit elvárunk a bajkeverés istenétől."

Úgy fest, hogy a Marvel a sorozatgyártáshoz is ért, ti adtok a Lokinak egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)