Hirdetés

Bégető probléma miatt szakadt meg a Mission: Impossible 8 forgatása

|

Akármilyen belevaló fickó is Tom Cruise, a bárányok még rá sem hallgatnak.

Hirdetés

Azok után, hogy Tom Cruise bankot robbantott a Top Gun Maverickkel, a Paramount még nagyobb reményekkel tekint az ugyancsak szép sikereket elkönyvelő Mission: Impossible-széria következő felvonására, a Mission: Impossible - Dead Reckoningra (magyarul Leszámolás).

Az 1996 óta futó széria két részletben érkező fináléjának azonban nincs könnyű útja a célig, hiszen a pandémia eleve megnehezítette a munkálatokat, most pedig egy inkább vicces, semmint komoly fennakadás miatt állt le a forgatás.

Hirdetés

A Fox News beszámolója szerint a Mission: Impossible 8 Angliában serénykedő stábjának a napokban egy arra kószáló birkanyáj miatt kellett szüneteltetnie a felvételt. A 60. születésnapját nemrég betöltött Cruise állítólag csak szemlélődve álldogált, míg a párosujjú patások kellemetlenkedő bandája áthaladt a területen. Az esetről sajnos nem készült fotó, ezért itt a GameStarnál megpróbáltuk a lehető legélethűbben rekonstruálni a történteket:

Az eset rávilágít, hogy a színész bizony hiába vonz még mindig milliókat a mozikba, és hiába keménykedik a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb kaszkadőrmutatványok bevállalásával, a gyapjas kérődzők akarata előtt még ő is kénytelen meghajolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Fox mellett nemrég egy brit lap, a The Northern Echo is beszámolt egy forgatási sztoriról, pontosabban egy szerencsés párról, akik kutyasétáltatás közben botlottak bele Curise-ba. Az amerikai színész boldogan készített velük egy fotót, majd ejtőernyővel levetette magát a közeli sziklaszirtről. A páros elmondása szerint a sztár mindenkivel kedves volt, akik kilátogattak a forgatásra, és még elnézést is kért a munkálatokhoz használt helikopterek zaja miatt.

A jelenlegi tervek szerint a Mission: Impossible - Dead Reckoning 2023. július 14-én robban be a mozikba, a történet második fele pedig 2024 nyarán debütál. Ti várjátok már Ethan Hunt utolsó kalandját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)