Hirdetés

Bejelentették a 2022-es Fishing on Orfű fellépőit

|

Ott lesz a fesztiválon a hazai zenei élet színe-java.

Hirdetés

Tavaly júniusban tartották volna meg menetrendszerűen az elsősorban magyar zenészeket felvonultató összejövetelt, de a járványhelyzet miatt a szervezők a halasztás mellett döntöttek, majd kénytelenek voltak törölni az aktuális rendezvényt. A Fishing on Orfű döntéshozóinak egyik alapelve az, hogy szponzorok nélkül, pusztán a jegybevételekből és a vendégek fogyasztásából finanszírozzák a bulit, ami korábban működött, a pandémia miatt azonban hatalmas veszteség keletkezett és kétségessé vált, hogy meg tudják-e tartani a következő eseményt. 

Kitaláltak azonban egy támogatási rendszert, aminek keretében a jegy- és bérletvásárlók nyilatkozhattak, hogy milyen mértékben kérik vissza a befizetett összeget, cserébe pedig különböző extrákat kaptak. Ez a megoldás olyannyira bejött, hogy idén egy mini és egy nagy fesztivál is összejött a nyáron, és már nagyban tervezik a 2022-es alkalmat.

Hirdetés

A közönség bevonásával 2022. június 29. és július 3. közé lőtték be a következő Fishing on Orfűt, nemrég pedig az is kiderült, hogy mely zenekarok és énekesek szórakoztatják majd a résztvevőket jövőre. Az egyik nagyszínpadon Krúbi, a Carson Coma, a 30Y, az Esti Kornél, a Vad Fruttik, a Hiperkarma, a Blahalouisana, a Bohemian Betyars, az Elefánt, a Péterfy Bori & Love Band, a Kiscsillag és a Csaknekedkislány lesz látható, a másikon pedig a Tudósok, Mitsoura, a KFT, a Parno Graszt, a Supernem, a Bëlga, a Pál utcai fiúk, az Ivan & The Parazol, a Platon Karataev, a Ricsárdgír, a Galaxisok, a Szűcs, a Lóci játszik, a Middlemist Red és az Aron Andras & The Black Circle Orchestra lép fel. 

A Nagysátorban többek között a Kaukázus, az Erik Sumo Band, a Jazzékiel, az Óriás, az Analog Balaton, a Kubalibre, a Lázár tesók és a Barabás Lőrinc Quartet hozza a hangulatot, míg az Amondó színpadon olyan előadókra érezhetjük majd jól magunkat, mint Beton.Hofi, Kapitány Máté, Lil' Frakk, Dé:Nash, a Sorbonne Sexual vagy éppen a Mirror Glimpse. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezeken kívül lesz Fonó Borfalu sok más vendég mellett Mörkkel, Kerekes Banddel, Aranyakkorddal, Kalákával és P.A.S.O.-val; a Tűzhöz Közel színpadon Karácsony János, Varga Lívius és a Neva, a Funktasztikus, a Szalai Anna-Dorozsmai Gergő duó, valamint Barkóczi Noémi és zenésztársaik várják a szórakozni vágyókat; többen (például az I Am Soyuz és a Ricsárdgír) a Víziszínpadon is hangulatfelelősek lesznek; és minden éjjel a Moonlight Diszkó tartja majd szinten a kedélyállapotot. 

Akiket érdekel a program vagy jegyet/bérletet venne, az látogassa a Fishing on Orfű honlapját

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)