Hirdetés

Bejelentették a 2023-as Sziget Fesztivál újabb fellépőit, köztük lesz Lorde is

|

Nagy nevekkel egészült ki a Sziget fellépőinek eddig bejelentett listája.

Hirdetés

Még tavaly decemberben derült ki, hogy Billie Eilish lesz a 2023-as Sziget Fesztivál egyik nagy dobása, a szervezők ekkor jelentették be a tervezett fellépők névsorának első részét. A folytatásra a mai napig kellett várni, nemrég ugyanis a Sziget Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán megjelent egy poszt, benne újabb énekesekkel és zenekarokkal.

A jegyek értékesítése egyébként már folyik, le lehet csapni a hatnapos és háromnapos bérletekre, illetve a napijegyekre is.

Hirdetés

Az említett bejegyzésből kiderült, hogy ott lesz a 2023-as szigeten például Lorde, Macklemore, a Mumford & Sons, Girl in Red, a Tale Of Us, Bonobo, és Yung Lean is.

A 2023-as szigetre a teljes (hatnapos) fesztiválbérlet 139 600 forintba, ennek VIP változata 227 600 forintba kerül. A háromnapos bérletek esetében az ár 96 és 162 ezer forint (utóbbi a VIP verzióra vonatkozik). A sima napijegy 29 ezer forinttól indul, de a legnépszerűbbnek ígérkező napokon, vagyis augusztus 11-én pénteken (ekkor lép fel az Imagine Dragons) és augusztus 15-én kedden (ekkor jön Billie Eilish) már 34 ezer forintba kerül. A VIP napijegyek esetében az ár 63, illetve 68 ezer forint.

Fontos kiemelni, hogy az említett összegek mind a jelenleg elővételben elérhető, "Tier 4-es" kedvezménnyel értendőek, később drágább lesz az összes jegy- és bérletkonstrukció. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)