Hirdetés

Bejelentették az egyik legjobban várt Star Wars-sorozat teljes stábját

|

Velük fogunk majd találkozni a Disney+-os Star Wars: The Acolyte szériában.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy Amandla Stenberg lesz a készülő Star Wars: The Acolyte sorozat főszereplője, most viszont elérkezettnek látták az időt a Lucasfilm fejesei, hogy bemutassák a teljes csapatot. Meglepetésszínészekre persze még ezen felül is számítani lehet, elég csak az épp most futó Andorra gondolni referenciaként - spoilerek nélkül maradjunk csak ennyiben. 

Kiderült tehát, hogy Stenberghez Lee Jung-jae (Nyerd meg az életed), Manny Jacinto (Nine Perfect Strangers), Dafne Keen (Az Úr sötét anyagai), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Végtelen matrjoska), Dean-Charles Chapman (1917) és Carrie-Anne Moss (Mátrix) csatlakozik.

Hirdetés

A sorozatot az alkotók egy misztikus thrillerként jellemezték, ami a Köztársaság Fénykora néven emlegetett korszak vége felé játszódik. Ez a kor eredetileg csak Star Wars könyvekben és képregényekben mutatkozott be, de a jövőben több más fronton is bővülni fog, hiszen a The Acolyte mellett a Quantic Dream csapatának új játéka, a Star Wars Eclipse is ebbe a korszakba kalauzol majd el bennünket.

A The Acolyte mögött egyébként Leslye Headland (Végtelen matrjoska) áll, ő lesz továbbá a showrunner és az egyik vezető producer is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)