Hirdetés

Bejelentették a VOLT Fesztivál első fellépőit is

|

Minden napra jut legalább egy nagy név, visszatér a Muse és a The Killers.

Hirdetés

Nem tudni még, mit eredményeznek a koronavírus jelenleg tomboló és a későbbiekben felbukkanó variánsai, de a fesztiválszervezők úgy készülnek, hogy a jövő nyarat már nem kell kihagyniuk. A Sziget már novemberben bejelentette a fellépők egy részét, a VOLT Fesztivál pedig ma reggel osztotta meg, kik lesznek a headlinerek.

Hirdetés

Június 21-én a MUSE érkezik, ők utoljára 2019-ben jártak nálunk, akkor a Papp László Sportarénában léptek fel. 

Június 22-én a The Killers jön, akiket a hazai közönség legutóbb 2012-ben láthatott a Szigeten. 

Június 23-án a Bring Me the Horizon is fellép, ők voltak már többször, sőt, úgy néz ki, hogy február 15-én a Papp László Sportarénában is lehet tombolni zenéjükre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Június 24-én a Sum 41-é a főszerep, akik ugyancsak nem először jönnek, a Budapest Parkban 2019-ben jártak.

A június 25-ei fellépő kapcsán a szervezők hivatalos posztjában annyi szerepel, hogy "Meglepetés", de a Sum 41 Instagram sztorijában jól láthatóan ott van Skrillex logója. Nem tudjuk, hogy mi a titkolózás oka.

Szintén ez a sztori árulkodik arról, hogy 22-én fellép a Skillet, 23-án Yungblud, Scarlxrd, Funtcase és Virtual Riot, 25-én pedig Passenger és Borgore koncertekre lehet számítani. 

Akit a további fellépők is érdekelnek, a VOLT Fesztivál Official Facebook oldalt látogassa sűrűn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)