Lesz új Indiana Jones film

|

A Disney a Star Wars feltámasztása után a régészprofesszor kalandját sem hagyja parlagon heverni, számíthatunk rá, hogy jön a folytatás.

Vidd haza ráadás PC-s játékkal új gamer perifériád! Hirdetés

A Bloomberg News beszélgetős műsorában Robert Iger, a Disney vezérigazgatója arról beszélt, hogy az Indiana Jones sorozat folytatódni fog. Már a LucasFilm felvásárlásakor megindultak a pletykák, hogy mit fognak kezdeni az Indiana Jones jogaival. Eddig kellett várni a hivatalos bejelentésre.

Hirdetés

"George Lucas Star Warsával és Indiana Jonesával, aminek nem mellesleg jön a folytatása, több tervünk is van" - mondta Iger - "Úgy hiszem annak ellenére, hogy mára messze több a tartalom, szellemi tulajdon és nagy a választék, a jó történeteknek még mindig megvan az értékük, és kimagaslanak a többi közül."

Régebben sokan találgatták, hogy ki játszhatná el a kalandor-régészprofesszort, de Steven Spielberg nemrég nyilatkozta, hogy szerinte Harrison Ford az egyetlen, aki Indiana Jones bőrébe bújhat. Szerintetek nem túl öreg már egy kincskereső kalandhoz?

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!