Hirdetés

Belecsempészik az Örökkévalókat is A galaxis őrzői különkiadásába

|

Jelenleg is zajlik a Guardians Of The Galaxy: Holiday Special forgatása, egyes fotókon pedig úgy tűnik, hogy az Örökkévalók is kapcsolódik a filmhez, még ha csak egy poén erejéig is.

Hirdetés

Már hónapok óta tudjuk, hogy készül A galaxis őrzői ünnepi különkiadása (egyértelműen a nagyon rossz hírű Star Wars Holiday Special mintájára), bár ennek ellenére még mindig nem tudunk sokat a konkrét cselekményről.

Az már korábban kiderült, hogy egy nagyon ismert Marvel szereplő mutatkozhat majd be az új epizódban, most pedig egy forgatási fotón találtak a rajongók arra utaló nyomokat, hogy esetleg az Örökkévalókhoz is lehet valamiféle kapcsolata a filmnek.

Hirdetés

Többen is készítettek lesifotókat a forgatásról, némelyiken a főszereplőket láthatjuk jelmezben, ám az egyik legérdekesebb fotósorozat egy easter egget örökít meg: a fényképeket a Chinese Theatre előtt lőtték, ahol az egyik poszteren nem más, mint a Kumail Nanjiani által megformált Kingo látható az Örökkévalókból, aki ugye az MCU világában egy bollywoodi filmsztár.

Nyilván az a legvalószínűbb magyarázat, hogy ez tényleg csak egy apró easter egg, ami összeköti a különkiadást a többi filmmel, de bizonyára minden kiderül, amikor a Guardians Of The Galaxy Holiday Special megjelenik decemberben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)