Hirdetés

Belenézhetünk az Aquaman 2 forgatásába

|

Nem sokat mutattak az Aquaman and the Lost Kingdom jeleneteiből, de nagyon érdekeseket.

Hirdetés

Tekintve, hogy több megerősítést is kaptunk a közelmúltban arra vonatkozóan, hogy pörög az Aquaman folytatásának forgatása, meglepő lett volna, ha Jason Momoa nem hoz magával némi bepillantást a következő részbe, amelyben - a petíciók ellenére - ismételten Amber Heard lesz látható az oldalán.

Az Aquaman 2 eddig nem sokat villantott, csupán a főszereplő új jelmezéről és az alaposan megváltozott Ormot láthattunk képet, de ez is megváltozott a DC FanDome során. 

Hirdetés

A DC FanDome nem kényeztetett el minket túlságosan sok látnivalóval, viszont kaptunk egy a kulisszák mögé vivő werkvideót Jason Momoával a középpontban, amelyben maga a rendező, James Wan (Démonok között, Fűrész, Insidious, Aquaman, Halálos iramban 7.) is megszólal, akárcsak a film egyik producere, Peter Safran. Nézzétek meg a helyszíneket és a munkálatokat: 

Ezen kívül kaptunk egy rakás vázlatképet is, amiken varázslatos helyeket láthatunk:

Az Aquaman and the Lost Kingdom 2022 decemberében kerülhet világszerte mozikba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)