Hirdetés

Bemutatkozott a Disney következő animációs filmje, a Wish

|

A stúdió legutóbb az Encantóval, valamint a Raya és az utolsó sárkánnyal jelentkezett.

Hirdetés

Szerencsére a Disney nem csupán a klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplősítésével van elfoglalva (a Pinokkiót látva ennek őszintén örülünk), hanem új animációs filmeket is készítenek. A Jégvarázst nem kell senkinek bemutatni, a Zootropolis saját rajongóbázissal rendelkezik, a Ralph lezúzza a netet a gamerek szívét dobogtatta meg, az Encanto és a Raya az utolsó sárkány pedig különleges családokon keresztül mesélt az elfogadásról. 

A vállalat azonban a következő alkotásával látszólag visszatér a régi mesék szellemiségéhez, ugyanis a D23 Expón leleplezett animációs film, a Wish a Disney ikonikus hullócsillagának eredetére fókuszál majd, pontosabban szólva a kívánságok és álmok erejéről mesél nekünk. A sztori a Kívánságok Királyságában (Kingdom of Wishes) játszódik, egy varázslatos országban, ahol nem létezik olyan kérés, ami nem teljesül. A témát a Disney 100. évfordulója alkalmából választották, mivel összeköti az összes alkotásuk egyik fő mondanivalóját, hogy a kívánságok valóra válhatnak. 

Hirdetés

A Wish a Disney eredeti művészeti stílusát ötvözi majd a modern korban használt CG-vel. A történet középpontjában Asha (Ariana DeBose), a 17 éves, optimista és vezető szerepet betöltő lány áll, akinek az univerzum egyik legfélelmetesebb ellenségével kell szembenéznie, aminek érdekében össze kell fognia Starral, a kozmikus erővel. A filmben szerepelni fog egy Valentino nevű kecske is (Alan Tudyk), akinek teljesül a kívánsága, hogy kommunikálni tudjon másokkal. 

A Wish Chris Buck (Tarzan, Jégvarázs) és Fawn Veersunthorn (Zootropolis, Ralph lezúzza a netet) rendezésében, Peter Del Vecho (Jégvarázs, A hercegnő és a béka) és Juan Pablo Reyes produceri támogatásával, a Grammy-díjas Julia Michaels (Csillag születik, Szemfényvesztők) zenéivel ofg a mozikba kerülni, várhatóan 2023 novemberében. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)