Hirdetés

Bemutatkozott a Marvel első meleg Pókembere

|

Az Edge of Spider-Verse képregénysorozat legújabb számában láthatjuk majd először a Web Weaver nevű karaktert.

Hirdetés

Az MCU még csak mostanában kezdte el pedzegetni a multiverzumok koncepcióját, az eredeti Marvel képregényekben azonban hosszú ideje léteznek már párhuzamos dimenziók, melyekben természetesen megtalálhatóak a közkedvelt hősök alternatív változatai is. Pókemberből például gyakorlatilag megszámlálhatatlan verzió létezik, a különböző "Spider-Verse" képregényekben pedig elég sokat meg is ismerhettünk közülük. 

A most futó legújabb sorozat, az Edge of Spider-Verse ötödik lapszámában pedig egy teljesen új karakter is be fog mutatkozni. Ő nem más, mint a divatrajongó Web Weaver, a Marvel első meleg Pókembere.

Hirdetés

Web Weaver Steve Foxe és Kris Anka fejéből pattant ki, a karaktert még az idei San Diego Comic-Conon leplezték le. A civilben Cooper Cohenként élő hős hétköznapi munkája divattervező, ezt mondjuk le sem tagadhatná, elnézve a jelmezét.

Saját világában egyébként Cooper Cohen úgy tesz szert szuperképességekre, hogy megmenti Peter Parkert az ominózus pókcsípéstől: lecsapja a nyolclábút, ami végül az ő kezébe kóstol bele. Cohen élete cseppet sem egyszerű, szülei kidobják otthonról, mikor kiderül róla, hogy meleg. Ezt követően azonban igaz barátokra és új családra jel, illetve divattervezőként is sikeres lesz. 

A Marvel az Edge of Spider-Verse sorozatban most épp temérdek teljesen új Pókembert mutat be (van köztük például dinoszaurusz is - nem viccelünk), év végén ugyanis jön a The End of the Spider-Verse nevezetű esemény, ami nagy leszámolást ígér, itt biztosan nem kevés hálószövőtől el kell majd búcsúznunk, így nem árt az utánpótlás.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)