Hirdetés

Bemutatkozott az új Batman film logója

|

A mozi rendezője még a DC FanDome rendezvény előtt mutatott pár képet, hogy megalapozza a hangulatot a bejelentésekhez.

Hirdetés

A jelenlegi állás szerint még legalább egy évet várnunk kell, mire a Matt Reeves rendezte The Batmant vetíteni kezdik a mozikban. Persze addig még valószínűleg jó pár előzetest és képet kapunk a filmből, melyben Robert Pattinson alakítja a maszkos igazságosztót, de a többi szerepben is komoly sztárokat találunk majd. Most közelebbről is megcsodálhatjuk az ikonikus denevér logó újragondolt változatát.

Hirdetés

A holnapi DC FanDome eseményen valószínűleg többet is megtudunk majd az éppen készülő Batman kalandról, de Reeves már most megosztott néhány képet hangulatfokozónak. Az egyiken a film címét láthatjuk vörös betűkkel, melyen kirajzolódik a szuperhős jelképe; míg a másikon a DC egyik művészének, Jim Leenek alkotását találjuk, amit a rajongói eseményhez készített:

A DC FanDome-ot holnap (augusztus 22.) este hét órától követhetitek, és a DC rajongók jobb, ha felkészülnek hideg élelemmel, mert az esemény nyolc órán keresztül tart majd, és olyan címek mutatkoznak be ezalatt, mint a The Suicide Squad, a Wonder Woman 1984, a The Batman, a Black Adam, az Aquaman, a Shazam!, Az Igazság Ligája - Snyder Cut és a készülő videojátékok.

Ti melyik bejelentést várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)