Hirdetés

Bemutatta a Marvel a pride hónap miatt kitalált, teljesen új szuperhőst

|

Megjelent a Marvel's Voices: Pride első száma, megismerkedhettünk a Carl Valentino, avagy Somnus nevezetű új karakterrel.

Hirdetés

Áprilisban már kiderült, hogy egy teljesen új LMBTQ karakter debütál a Marvel's Voices: Pride képregényben, most pedig meg is jelent a szóban forgó füzet, így megtudhattuk, hogy a nagy csinnadrattával  beharangozott új szereplő nem más, mint Carl Valentino, vagy szuperhősneve szerint Somnus.

Somnus egy mutáns, aki igazán egyedi képességgel rendelkezik: teljes mértékben irányítani tudja más emberek álmait. Kíváncsian várjuk, egy ilyen különleges szuperképesség hogyan fest majd a gyakorlatban, milyen módokon tudja segíteni az X-Men csapatot. Érdekes lenne látni mondjuk valami olyan megoldást, ami az Eredet (Inception) című filmre hajaz.

Hirdetés

Sokszor érte már kritika a kiadót azért, mert korábban akár évtizedeken át heteroszexuálisként megjelenített szereplők múltját írták át úgy, hogy LMBTQ hős válhasson belőlük. Ezúttal azonban erről szó sincs, egy teljesen új, korábban még sosem látott karakterrel bővült a Marvel millió és egy különböző szuperhősének gárdája.

Íme a Marvel's Voices: Pride első számának végleges borítója, melyen körben a Marvel legfontosabb LMBTQ karakterei láthatók, középen pedig a legújabb szuperhős, Somnus feszít.

Itt pedig egy karaktervázlatot tudtok megnézi az új szereplőről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)