Hirdetés

Lehet, hogy Ben Affleck nem lesz már sokáig Batman

|

Azt beszélik, hogy a Warner Bros. megválna Ben Afflecktől, és egy másik színészt tenne a denevérember köpenye alá.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, mennyire alakított jól Ben Affleck a Batman Superman ellenben, de még egy esélyt azért megérdemelne. A Justice League-ben biztosan láthatjuk, viszont a The Hollywood Reporter jelentése szerint nem csak hogy nem ő rendezi majd a következő Batman filmet, de nem is szerepel benne.

Hirdetés

Azt beszélik, hogy a Warner egy sokkal fiatalabb színészt keres, akivel jobban lehetne tervezni egy trilógiára. Lehetne egyébként elegánsan csinálni, Bruce átadhatná a stafétát egy későbbi filmben mondjuk a fiának, de azért a DC filmes univerzuma egyelőre még nem olyan kidolgozott és összefüggő, hogy különösebb problémát jelentene színészt váltani, és tudomást sem venni az Affleck-filmekről. A Marvelnél ez máshogy menne. 

A Warner Bros. egyébként csak annyit nyilatkozott, hogy szeretnék megtartani, de a Hollywood Reporter általában nem állít semmit alaptalanul. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)