Hirdetés

A Warner Bros. kifizettette Ben Affleckkel a Justice League forgatásáról ellopott bataranget

|

Még a Batmant játszó színész sem vághatja zsebre csak úgy a szuperhős kütyüit.

Hirdetés

Megérkezett a DC filmes univerzumának legújabb darabja, a Justice League, amiben a Ben Affleck által játszott Batmannek is fontos szerepe van. A jelek szerint a színésznek nagyon megtetszettek Gotham hősének játékai, és meg is szerzett egy filmes kelléket, de a stúdió nem hagyta ezt annyiban.

Hirdetés

Ben Affleck nemrég Stephen Colbert műsorában volt vendég, ahol a műsorvezető többek között azt is megkérdezte tőle, hogy megtartott-e bármilyen kelléket a Justice League forgatásáról. A színész először csak viccelődött, hogy ez-az leesett a kamionról, de végül kiderült, hogy elrakott egy bataranget, amit aztán ki is kellett fizetnie később. Ráadásul állítólag nem is volt olcsó, de Affleck azzal védekezett, hogy fizetett érte, így ez technikailag nem számít lopásnak.

Ti milyen kelléket vinnétek haza a Justice League forgatásáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)