Hirdetés

Ben Affleck nem erősítette meg, hogy visszatér Batmanként

|

A színész egy interjúban beszélt a DC filmes univerzumáról, de nem adott túlságosan egyértelmű választ egy fontos kérdésre.

Hirdetés

Legutóbb a Justice League-ben láthattuk a színészt a Denevérember szerepében, de könnyen elképzelhető, hogy egy későbbi alkotásban már más fog a szuperhős bőrébe bújni, erről ugyebár mostanában elég sokat pletykál a sajtó. Egy interjú során rá is kérdeztek erre Ben Afflecknél, de eléggé kitérő válasz érkezett tőle, amolyan Schrödinger Batmanja most ő.

Hirdetés

A Daily Sabah kérdezte meg a színésztől, hogy visszatér-e Batmanként a DCEU-ban, vagy inkább más projekteken fog dolgozni a közeljövőben. Affleck erre azt válaszolta, hogy szívesen rendezne Batman filmet, de sosem kapott olyan forgatókönyvet, ami tetszett volna neki, így a stúdió most teljesen elölről kezdi a dolgot. Azt is hozzátette, hogy szeret a többiekkel dolgozni, és szerinte a DC univerzum még sok irányba mehet el.

Nos, ebből még bármi lehet, de tennénk akár pénzt is arra, hogy új színész öltözik majd fekete bőrbe. Ti kit látnátok szívesen Batmanként a DC filmes univerzumában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)