Hirdetés

Ben Affleck Disney-filmet rendez, a Keeper of the Lost Cities könyveket fogja adaptálni

|

Egy nagyon érdekes projektbe fog bele az eddig meglehetősen komoly filmjeiről ismert színész/rendező. Sophie Foster varászlatos kalandjai messze vannak Batmantől.

Hirdetés

A Shannon Messenger által írt Keeper of the Lost Cities könyvsorozat fiataloknak, és fiatal felnőtteknek szól elsődlegesen. Egy varázslatos fantasy kaland, aminek főszereplője Sophie Foster, egy telepata, aki különleges erői miatt egy magányos, kirekesztett életet élt.

Amikor Sophie  találkozik egy Fitz Vacker nevű sráccal kiderül, hogy ő bizony egy másik világból, a Lost Cities birodalmából származik. Innen indul a mára 8 (8 és fél ha számoljuk a tie-in kötetet) részesre bővült könyvsorozat. 

Hirdetés

Most úgy néz ki, hogy a Disney szeretné megfilmesíteni a szériát, ami ezesetben azért kifejezetten érdekes, mert a rendezői feladatokat Ben Affleck kapta. A színész/rendező rajongói eddig leginkább thrillereket kaptak tőle, de most egy fiataloknak szóló szériát fog megnyitni, ráadásul a rendezői feladatok mellett társíróként is részt vesz a projektben.

Érdekes lesz látni, hogy mi lesz ebből a filmből. Az biztos, hogy rengetegen várják a filmet, mivel a Keeper of the Lost Cities több díjat is elnyert, az egyik legnépszerűbb young adult regénysorozattá vált, és már a kilencedik kötete is készül. Ki tudja, a végén még egy új Harry Potter szintű sorozat kerülhet a vásznakra.

És talán az új projekt Affleck általános hangulatára is jó hatással lesz végre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)