Hirdetés

Ben Affleck egyetlen okból vállalta el Batman szerepét

|

Szerinte megérte minden szenvedés Az Igazság Ligájával, hogy a gyerekei az álarcos szuperhős jelmezében láthassák.

Hirdetés

Bár 2013-ban, Az Argo-akcióért megkapta második Oscarját is és ezzel újra ott tündökölt Hollywood élbolyában, most már nyilvánvaló, hogy Batman szerepe kis híján végleg padlóra küldte Ben Affleck karrierjét. A színész még tavaly februárban nyilatkozott arról, hogyan vezetett a munka okozta stressz, valamint magánéleti és alkoholproblémái ahhoz, hogy Az Igazság Ligája után lemondott a Sötét Lovag jelmezéről és otthagyta karakterének szólófilmjét is (ebben már Robert Pattinson lesz látható).

Affleck ehhez fűzött most hozzá még néhány dolgot a The Hollywood Reporter podcastjában. "A gyerekeim miatt akartam elvállalni Batmant" - jelentette ki, aki 2018-ban vált el három gyermeke anyjától, Jennifer Garner színésznőtől. "Valami olyat akartam, amit a fiam is csípne. Nyilván nem látták Az Argo-akciót."

Hirdetés

"A fiam szülinapi partiján is hordtam a jelmezt, megérte ezért minden szenvedés Az Igazság Ligájával" - tette hozzá.

Affleck ezután újfent kifejtette, hogy a 2017-es film forgatása idején túl sokat ivott, amivel azért szerinte elég nehéz dolog szembenézni. Mindenesetre most jól érzi magát a bőrében és egy ideje már józan, a gyógyulás folyamata pedig tanulságos volt számára.

Azért Affleck minimum két alkalommal még látható lesz Batmanként: egyszer Az Igazság Ligája HBO Maxre érkező rendezői változatában, egyszer pedig a 2022-re várható The Flashben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)