Hirdetés

Ben Affleck épp nem a The Flash mozival van elfoglalva, Jennifer Lopez képeit elnézve ez teljesen érthető

|

Elég valószínű, hogy a The Flash nemrég kiszivárgott felvételein nem Ben Affleck motorozott Batman jelmezben, ő ugyanis épp Jennifer Lopezt ünnepelte.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy motoros Batman bukkant fel a The Flash forgatásán, és van egy tippünk arra, ki lehet ő. A felvételen egyértelműnek tűnt, hogy a DCEU saját Batmanje, Ben Affleck karaktere bűvöli épp a Batcycle-t (avagy Batblade-et, Batpodot, nem tudhatjuk, hogyan nevezik majd itt a Denevérember motorját), de abban nem lehettünk biztosak, hogy maga a színész pattant nyeregbe, vagy egy kaszkadőr szerepelt a videóban. 

Nagyon úgy fest, hogy az utóbbiról van szó, mivel Affleck mostanában egészen mással volt elfoglalva. Erről árulkodnak legalábbis Jennifer Lopez instagramos fényképei.

Hirdetés

Jennifer Lopez ugyanis a hétvégén ünnepelte 52. születésnapját egy luxushajón. Az elképesztő formában lévő színész-énekesnő meg is osztott erről pár fotót 167 millió követőjével. Az alábbi, lapozható bejegyzésben számunkra a negyedik fénykép a legérdekesebb (bár teljesen érthető, ha az azt megelőző hármat is tüzetesen szemügyre veszi az ember), ezen ugyanis Lopez régi-új kedvese, Ben Affleck látható, amint épp egy cuppanós nagy csókot nyom a szülnapos szájára.

Korábban is nyílt titok volt, hogy Lopez és Affleck újra együtt vannak, de az az első olyan kép, ami ténylegesen megerősíti ezt. Ha pedig Benjamin Géza Affleck egy hajón ünnepelt, kicsi az esély arra, hogy pár órával később már Glasgow-ban ült Batman jelmezben egy motoron. 

Aztán ki tudja, lehet, hogy mi tévedünk, és a kötelességtudat még a szerelemnél is erősebb. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)