Hirdetés

Ben Affleck és Ray Fisher épp Az Igazság Ligája rendezői változatát forgatják

|

Eddig csak pletykálták, hogy sor kerülhet újraforgatásokra is, most azonban bebizonyosodott, hogy a színészek visszatérnek régi szerepeikhez.

Hirdetés

Elképesztő költségvetéssel dobta meg a Warner Bros. a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája rendezői változatát. A rendező a jelek szerint a lehető legtöbbet szeretné kihozni a rendelkezésére álló költségvetésből, így nem csak újravágásokat és szinkronmunkálatokat, de teljes jelenetek leforgatását is beiktatta az ütemtervbe. 

Nemrég érkezett a hír, hogy Snydernek Jared Letót is sikerült a fedélzetre csábítania, hogy eljátssza Jokert a film HBO Max-re készülő minisorozattá kibővített változatában. A The Hollywood Reporter értesülései szerint azonban két sztár már aktívan dolgozik is az újraforgatáson: a Batmant játszó Ben Affleck és a Cyborgot megformáló Ray Fisher.

Hirdetés

Ez utóbbi visszatérte több szempontból is izgalmas: egyrészt a mozis verzióban a hozzá köthető történetszálakat drasztikusan megnyirbálták, így jó hír, hogy még új jeleneteket is kap. Másrészt viszont Fisher viszonya kifejezetten borús a Warnerrel, hiszen a nyáron komolyan kifakadt Joss Whedon viselkedésére Az Igazság Ligája forgatásai alatt, és eközben a stúdió producereibe is beleszállt. 

Mindenesetre a hírek szerint a két színész már nagyban forgat, tehát bármi is történt a múltban, jelenleg gőzerőkkel folyik a munka a rendezői verzió tető alá hozásán. Hogy mikor láthatjuk a végeredményt, azt valószínűleg csak akkor tudjuk meg, amikor Zack Snyder végzett a felvételekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)