Hirdetés

Jake Gyllenhaal veszi át Batman szerepét Afflecktől?

|

Ugyan még mindig nem biztos, hogy Ben Affleck marad-e Bruce Wayne a készülő The Batman című filmben, pletykák szerint a Warner már megtalálta az utódját, ha mégis kiszáll a jelenlegi Denevérember.

Hirdetés

Ugyan én személy szerint azokkal értek egyet, akik szerint Ben Affleck kifejezetten jó Batman, a DC filmek nem éppen elsöprő sikere miatt többször felmerült már, hogy a színész/rendező hátrahagyja a Denevérember köpenyét. A Bruce Wayne körüli hercehurca legújabb fejezetében egy olyan pletyka merült fel, ami szerint a Warner már azt is kitalálta, kit szerződtetne Affleck helyére.

Hirdetés

Egy rajongói oldal, a Revenge of the Fans állítja, hogy van egy belső forrása a Warner Bros. berkein belül, az ő beszámolója szerint pedig a korábbi helyzet mára megfordult: Affleck a korábbi bizonytalanságaival szemben most már inkább kitöltené a szerződését Batmanként, a munkaadói viszont inkább továbblépnének és másik Bruce Wayne után néznének. Ha pedig sikerülne kiebrudalni Afflecket (amit az élő szerződése miatt nem tehetnek meg), Jake Gyllenhaal helye gyakorlatilag borítékolt. Korábban egyébként felmerült, hogy a Matt Reeves-féle The Batman másik főszereplővel készül el, amit azzal indokoltak volna, hogy a sztori nem a csapatos filmekben is látott szélesebb DC-univerzumban játszódik, de ezt nemrég a rendező cáfolta.

 Mit gondoltok, mikor tisztázódik végre Batman helyzete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)