Hirdetés

Nem Ben Affleck lesz a Batman Matt Reeves filmjében

|

Nagy változások jönnek DC filmek háza táján. Tegnap a Joker filmmel robbantott nagyot a Warner, ma pedig kiderült, hogy a The Batman köpenyes megváltója nem is Ben Affleck lesz.

Hirdetés

Nem kevés kavarás van a DCEU körül. Több hónapnyi pletykálás után kiderült, hogy Ben Affleck nem csak nem rendezi a The Batman filmet, de nem is fog szerepelni benne. A Matt Reeves által átvett különálló sztori annyira külön áll, hogy nem is lesz része a Justice League világának.

Itt még nem áll meg a katasztrófavonat, ugyanis a következő megállóban ott vár minket Joker. Tegnap bejelentették, hogy egy, a Justice League-től szintén különálló film feldolgozza majd Gotham rossz arcának eredettörténetét, de ma egy másik Joker filmet is bejelentettek, amiben Harley Quinn is feltűnik majd. A Hollywood Report erről szóló cikke is megerősíti egyébként azt a tényt, hogy a The Batman nem Affleck főszereplésével fog elkészülni.

"Matt Reeves The Batmanje például nem kapcsolódik a Justice League univerzumához, hanem egy másik időszakban játszódik, egy másik színésszel."

Nehezen érthető folyamat. A DC egyik legnagyobb hátránya a Marvellel szemben, hogy nem használja ki a már létező univerzumát. Miközben a Marvel az MCU-ra építve hoz ki több sorozatot, képregényeket, és épít fel hatalmas, mindent összekapcsoló mozikat, addig a DC nem győzi feldarabolni magát apró darabokra, amelyek a szélrózsa minden irányába gurulnak tova. Van az Arrowverse, van a DC Justice League univerzum, van az animációs filmes univerzum, és most jön még egy, amiben nem is Affleck a Batman.

Itt tartunk most.

via GIPHY

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)