Hirdetés

Ben Affleck visszatérhet a DC univerzumhoz, de nem Batmanként

|

A DCEU átalakításán ügyködő James Gunn mesélt arról, hogy milyen terveik vannak Ben Affleck-kel.

Hirdetés

Nehéz most a DC rajongóinak, hiszen függetlenül attól, hogy elégedettek voltak-e az univerzum filmes és sorozatos adaptációval, a jövőt illetően teljes sötétségben tapogatóznak. Egyelőre ugyanis több kérdőjel övezi James Gunn és Peter Safran 10-15 éves távlatban gondolkodó tervezetét, mint ahány Rébusz jelmezére ráfér. Ellenben egyre hosszabb lesz a veszteséglista, amire már felírhatjuk a Wonder Woman 3 mellett a Henry Cavill-féle Supermant is. Ezra Miller (Flash) a saját magát golyózta ki a botrányaival, és úgy hírlik, hogy Jason Momoa, aki egyébként kimondottan örült Gunn érkezésének, szintén szögre akasztja a szigonyát az Aquaman és az Elveszett királyság után.

Óriási szükség van tehát jó hírekre, vagy legalább olyanokra, amelyek pozitívumként tálalhatók. Ezek egyike lehet Ben Affleck potenciális visszatérése, aki előbb Batman szerepét, majd egy önálló Batman film rendezői székét hagyta ott néhány éve.

Hirdetés

James Gunn a Twitteren megerősítette, hogy ugyan ő írja majd a következő, immáron Henry Cavill nélküli Superman mozit, a rendezést nem vállalja. Amikor pedig rákérdeztek, hogy esetleg Ben Affleck rendezhetné-e, akkor Gunn meglepő választ adott.

"Tegnap pontosan azért találkoztunk Bennel, mert ő rendezni szeretne, mi pedig azt szeretnénk, ha rendezne, már csak a megfelelő projektet kell megtalálnunk."

Ami valószínűleg nem egy Batman-film lesz, hacsak nem akar a DC Films egy második Denevérembert is bemutatni a Robert Pattinson alakította álarcos igazságosztó mellett, jó alaposan összezavarva a laikus nézőket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)