Hirdetés

Béna magyar címet és szinkronos előzetest kapott a film, amiben Jennifer Lawrence nem tud ágyba vinni egy srácot

|

A hamarosan érkező vígjátékban vicces kalandokba keveredik Az éhezők viadala és az X-Men sztárja.

Hirdetés

Jennifer Lawrence pár éve egy kisebb szünetet tartott a filmezésben, de a 2021 végén bemutatott Ne nézz fel! című szatírával és az egy évvel későbbi drámával, A kiúttal visszatért, azonban a franchise-okkal szakítva kisebb volumenű darabokban kamatoztatja a képességeit. Hogy Lawrence mennyire visszavett a tempóból, azt jól mutatja, hogy jelenleg egyetlen közelgő film van felsorolva nála, az pedig a Gene Stupnitsky (Jó srácok) által rendezett szexkomédia, ami egyben egy egészen szokatlan felnövéstörténet is a Sony Pictures gondozásában. 

A sztori szerint Maddie-re (Lawrence) ugyanis alaposan rájár a rúd: leégett, és kilátásban van, hogy a kocsija után az otthonát is bukhatja. Utolsó mentsvárként jelentkezik egy nem mindennapi álláshirdetésre: egy 19 éves Percy nevű srác szülei azt szeretnék, hogy valaki végre mozdítsa ki fiúkat a komfortzónájából és vezesse be őt a felnőtté válás rejtelmeibe.

Hirdetés

Csakhogy Percy fenekéről még nagyon nem akar lepottyanni a tojáshéj, ez pedig számos mókás szituációhoz vezet. A magyar feliratos változatot már láthattátok korábban, most pedig megérkezett a szinkronos változat is:

A filmet június 22-től már nézhetitek is majd a hazai mozikban. Ti be fogtok ülni rá?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)