Hirdetés

Benedict Cumberbatch nem akar Thrawn admirális lenni, és erre jó oka van

|

Akkorát érvelt, hogy még a levegő is megkékült körülöttünk.

Hirdetés

Mikor a The Mandalorian második évadában elhangzott Thrawn admirális neve, több Star Wars-rajongó is úgy vélte, hogy az lenne a legjobb, ha őt majd egy szép napon Doctor Strange, azaz Benedict Cumberbatch formálná meg. Nos, a Collider nemrég a színésznek is szegezte a kérdést, miszerint elvállalná-e a szerepet - hogy aztán rögvest kiderüljön, hogy Cumberbatch eleve azt se tudja, kiről van szó.

Az interjúztató ekkor elmagyarázta, hogy egy nagyon menő gonoszról, eljátszásához pedig biztosan kék sminkbe kellene bújnia, de Cumberbachnek ennyi is elég volt ahhoz, hogy már elméleti síkon is passzolja a lehetőséget:

"Ezt most határozottan nem. Szó se lehet róla, hogy kékké akarjak változni."

Hirdetés

A színész mindezt azzal indokolta: rengeteg értékes időt veszítene azzal, ha sminkszékben kellene ülnie, ahol napról napra befestik, majd visszavarázsolják, márpedig neki ez most a gyerekei mellett nem fér bele.

Hogy Thrawn admirális a The Mandalorian következő évadában, az Ahsokával készülő spinoff sorozatban, vagy pedig más élőszereplős Star Wars-címben fog-e felbukkanni, és hogy végül ki fogja majd őt eljátszani, az tehát továbbra is nyitott kérdés. Januárban például a Vaják egyik színészéről pletykáltak a karakterrel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)