Hirdetés

Remek hírt közölt az HBO a Sárkányok háza jövőjével kapcsolatban

|

A pilot epizód parádés fogadtatása meghozta az HBO étvágyát, nem kell időnek előtte búcsút intenünk a George R. R. Martin által kitalált karaktereknek.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery háza táján tomboló átszervezési láz miatt alighanem mindaddig nem nyugodhattak meg az HBO Maxra gyártott Trónok harca előzmény, a Sárkányok háza alkotói és a produkció felelősei, míg be nem futottak az elvárásaikat is jócskán felülmúló nézettségi adatok. Az első epizódra közel 10 millióan voltak kíváncsiak augusztus 21-én, a premier napján, mostanra pedig már a lineáris és az on-demand tartalomfogyasztókkal kiegészülve 20 millió nézőnél jár a The Heirs of the Dragon (A sárkány örökösei) címet viselő nyitány.

Mindennek ismeretében várható volt, hogy az HBO előbb vagy utóbb felvillantja a zöld lámpát a második évad számára, és ez a mai nappal meg is történt. De hogy a következő szezon forgatása mikor kezdődhet el, milyen új karakterek válnak majd a történet részeseivé, és kik fogják őket eljátszani, arról egyelőre nem áll rendelkezésünkre információ, ahogy azt sem tudjuk még, hogy mennyit kell várnunk a bemutatóra. Feltételezhetően nem túl sokat, mert a hónapok óta tartó hullámvölgy után égető szüksége van az HBO-nak (és persze a Warner Bros. Discoverynek is) a sikerekre.

Hirdetés

Francesca Orsi, az HBO programigazgatója nem győzte dicsérni a produkciót és a rajta dolgozó stábot.

"Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, amit az első évaddal elért a Sárkányok háza csapata. A nagyszerű színészgárda és a kiváló stáb hatalmas kihívásra vállalkozott, és túlszárnyalva minden várakozást, leszállított egy olyan sorozatot, ami máris elérte, hogy kihagyhatatlanként tartsák számon."

A Sárkányok háza legközelebb augusztus 28-án jelentkezik a The Rogue Prince epizóddal, amit aztán egy-egy hetes szünetekkel követ a , Second of His Name, a King of the Narrow Sea, a We Light the Way, a The Princess and the Queen, a Driftmark, a The Lord of the Tides, a The Green Council, és végezetül október 16-án a The Black Queen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)